Bílý chléb s bulharským jogurtem RODOPI

Ingredience: 

  • voda teplá – 310ml 
  • olej – 2 polévkové lžíce
  • bulharský jogurt RODOPI – 160 g
  • mouka – 600 g
  • cukr – 1 čajová lžička
  • sůl – 2 čajové lžičky
  • suché droždí – 2 čajové lžičky

 

Čas přípravy: 215 minut

Recept krok za krokem:

Ingredience vložte do pekárny v pořadí, ve kterém jsou zapsány.

Zapnete pekárnu na program pro klasický chléb, který trvá cca 3,5 hod.

Jakmile program skončí chléb vyndejte a položte na dřevěnou desku aby se ochladil.

Výsledkem je voňavý a lahodný chléb, s křupavou kůrkou a uvnitř příjemně měkký.

Dobrou chuť!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení