Lilek s bulharským jogurtem RODOPI

Ingredience pro 4 porce:

  • bulharský jogurt RODOPI – 2 x 450ml
  • lilek– 2 ks
  • česnek – 2 stroužky
  • olivový olej – 4 polévkové lžice
  • sůl – ½ kávové lžičky

 

Čas přípravy: 110 minut

Recept krok za krokem:

Nakrájejte lilek na kolečka, osolte je a nechte ležet alespoň 30 min aby vypustil ze sebe hořkou šťávu, kterou obsahuje.

Umyjte je, osušte a osmahnete v zahřátém olivovém oleji.

Rozmixujte bulharský jogurt RODOPI s namačkaným česnekem, zalejte lilek a můžete servírovat.

Dobrou chuť!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení