Jogurt z farmářského mléka - štrůdl

Přírodní jogurt RODOPI - štrůdl

Kód: 131/200
od 35 Kč
Kategorie: Produkty
Záruka: 25 dní od data výroby
Složení: čerstvé pasterované mléko a živé kultury Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus
Ovocná složka (min 15%): jablka, rozinky, skořice, cukr, voda, modifikovaný kukuřičný škrob, jablkový koncentrát, želirující látka: pektin, aromata
strudl 200
Novinka
Druh: štrůdl, Objem, ml: 200
Skladem | 131/200
35 Kč
Druh: štrůdl, Objem, ml: 450
Na dotaz | 131/450
69 Kč
Druh: štrůdl, Objem, ml: 3000
Na dotaz | 131/300
329 Kč

Přírodní jogurt RODOPI se vyrábí z čerstvého farmářského mléka.

Kromě mléka obsahuje symbiotické kultury, které byly izolovány v bulharských horách Rodopi. Tyto kultury tvoří bakterie Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus a přidávají jogurtu onu specifickou, příjemně mléčně kysanou chuť a vůni. 

Příprava jogurtu probíhá v souladu s původní bulharskou recepturou: mléko se pasterizuje, naočkuje, rozlije do sklenic, na jejichž dně je štrůdlová směs, nechá se dozrát a pak se ochladí. Hotový jogurt vydrží v ledničce minimálně 20 dní, i když v sobě nemá žádné konzervanty. Ale co je zajímavější - zůstává přitom živý!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: